Γερανογέφυρες


 


Η χρήση των ανυψωτικών μηχανημάτων γίνεται κατά κύριο λόγο σε Βιομηχανικούς και Εργοταξιακούς χώρους για την διακίνηση υλικών ή μηχανημάτων με διάφορα χαρακτηριστικά μεγέθους, σχήματος, βάρους και συνθηκών λειτουργίας.
Για να ικανοποιηθούν οι ειδικές ανάγκες διακίνησης μεγάλων φορτίων και οι απαιτήσεις εργοστασίων μεγάλου μεγέθους, τα μηχανήματα διατίθενται σε απλή ή διπλή δοκό προφίλ ή κιβωτοειδούς (box) διατομής.
Οι βασικοί παράμετροι για την επιλογή του μηχανήματος είναι το άνοιγμα γέφυρας, διαδρομή γέφυρας, ανυψωτική ικανότητα, ύψος ανυψώσεως αγκίστρου, ταχύτητες και βαρούλκου.

Η κατηγορία φόρτισης, οι ταχύτητες, οι μέθοδοι ελέγχου καθώς και μια ευρεία σειρά πρόσθετου εξοπλισμού, χρησιμοποιούνται για τη σχεδίαση της γερανογέφυρας σύμφωνα με τις λειτουργικές και χωροταξικές απαιτήσεις του πελάτη. Τα ανυψωτικά μηχανήματα επιτρέπουν τη μέγιστη προσέγγιση αγκίστρου στα άκρα του γερανού με αποτέλεσμα να απαιτείται ελάχιστος χώρος εγκατάστασης.
Σε υπάρχουσα κτίρια, μπορούν να μειώσουν τον ανεκμετάλλευτο χώρο ή κάποια τετραγωνικά μέτρα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί διότι ο γερανός μπορεί να κινείται σε μικρότερη απόσταση από τα τοιχώματα και να σηκώνει πιο ψηλά το φορτίο. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευελιξία στους χώρους του εργοστασίου και στον προγραμματισμό διακίνησης φορτίων.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα προσφέρουν:

• Απόδοση υψηλών προδιαγραφών
• Εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο διακίνησης φορτίων
• Εξαιρετική ασφάλεια και αξιοπιστία
• Μέγιστη εξοικονόμηση χώρου
• Μεγάλη ποικιλία βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού
• Εκτεταμένη σειρά μεγεθών από 1 έως 80 τόνους με ένα μόνο βαρούλκο

Η κατασκευή των μηχανημάτων γίνεται στα ιδιόκτητα εργοστάσια της Μεταλλοδομής Ι.Χουλιαράς & ΣΙΑ Ο.Ε χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς λογισμικά για την στατική και σχεδιαστική ανάλυση. Έτσι μειώνεται το κόστος παραγωγής και υλικών, και αυξάνεται η αξιοποίηση του τελικού προϊόντος.

Τα μηχανήματα είναι πιστοποιημένες κατά το πρότυπο CE, σύμφωνα με το οποίο παραδίδεται ειδικό πολυσέλιδο έντυπο, που περιλαμβάνει τις οδηγίες χρήσης του μηχανήματος, κατάσταση των πιστοποιημένων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, τις σχετικές οδηγίες της Eυρωπαϊκής Ένωσης και άλλες πληροφορίες, χρήσιμες για τη λειτουργία της γερανογέφυρας.

Δείτε μερικές από τα έργα μας εδώ, ή ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας εδώ.