Μεταλλικά Κτίρια


 


Οι τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα των τεχνικών έργων καθοδηγούνται από την ανάγκη ανάπτυξης ποιοτικών, γρήγορων, και οικονομικών κατασκευών, που είναι σε θέση να ικανοποιούν τις απαιτήσεις ασφαλείας, λειτουργικότητας και αντοχής στο χρόνο.
Η εταιρεία μας διαθέτει τον σύγχρονο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό για την μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων για κτίρια οποιασδήποτε μορφής.
Κατά τη φάση μελέτης εφαρμόζονται με αυστηρότητα όλες οι διατάξεις των Ευρωκώδικων ενώ κατά τη διάρκεια της κατασκευής μηχανικοί της εταιρείας ελέγχουν την λεπτομερή εφαρμογή των σχεδίων.

Πλεονεκτήματά:

1. Είναι γρήγορο στην κατασκευή και ανέγερση.
a. Παράδειγμα η ανέγερση μεταλλικού σπιτιού 120τ.μ χρειάζεται 2-3 μήνες για να ολοκληρωθεί.

2. Η Κατασκευή είναι αρκετά οικονομική.
a. Παρόλα την άριστη κατασκευή και πιστοποιημένων υλικών στην χρήση, είναι η πιο οικονομική λύση από την συμβατική κατασκευή.

3. Έχει αντισεισμικές ιδιότητες.
a. Ο Μεταλλικός σκελετός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο με υψηλή αντισεισμικότητα χωρίς χαλάρωση, παραμόρφωση και φθορά στον χρόνο.

4. Προσφέρει μεγάλη θερμο-ηχομόνωση και πυρασφάλεια.
a. Ο Συνδυασμός υλικών που χρησιμοποιούνται με την κατασκευή είναι άφλεκτα, αδιάβροχα εμποδίζοντας την υγρασία να εισχωρήσει μέσα στον τοίχο, δεν μουχλιάζει προσφέροντας έτσι το μεγαλύτερο βαθμό πυρασφάλεια, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε σχέση με τα συμβατικά.

5. Ευκολία σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο.
a. Έχουμε την δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης προέκτασης χωρίς την παραμικρή φθορά ή ρωγμή.

6. Εγγύηση Κατασκευής
a. Ο Σκελετός και άλλα μέρη κατασκευάζονται σε βιομηχανικές μονάδες ικανοποιώντας πλήρως όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και διατάξεις.

Με την χρησιμοποίηση των υπηρεσιών μας μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε οποιοδήποτε έργο, επιτυγχάνοντας παράλληλα μείωση του κόστους και του χρόνου παράδοσης έργων.Η Μεταλλοδομή Ι.Χουλιαράς & ΣΙΑ Ο.Ε εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη περάτωση αντισεισμικών κτιρίων με υψηλή ανθεκτικότητα στο χρόνο και οικονομία.

Δείτε μερικά από τα έργα μας εδώ, ή ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας εδώ.